Рибарника
Потопете се в шума на дърветата и ромоленето на планинско поточе
Рибарника
с пъстърва
Рибарника
Избягайте от градския шум и динамичния начин на живот
Рибарника
Вкусете традионните български гозби под сянката до барбекюто

Рибарника

"РИБАРНИКА" е мястото, където ще избягате от градския шум и динамичен начин на живот и ще се потопите в шума на дървета и ромоленето на планинско поточе.

 

"РИБАРНИКА" е къща за гости разположена в прохладните и величествени широколистни гори на Балкана, до планинско поточе с рибарник пълен с пъстърва, отглеждана по естествен начин.

Само на един километър от комплекс "Хитър Петър" по път подходящ за всякакъв вид автомобили, мястото е подходящо за любители на природата и планината, не за шумни компании.

 

Къщата разполага с четири стаи. Три от тях са двойни, а четвъртата е подходяща за семейство с две деца. Стаите са разположени на два етажа, като на всеки от тях има баня и тоалетна. Във всички стаи има сателитна телевизия и интернет.

На гостите се предлага за безплатно ползване 7-местен джип, с който могат да пътуват от комплекс "Хитър Петър" до къща за гости "Рибарника".

 

Базата се отдава като цяла къща (не на стаи) през летния сезон (от Великден до 15 септември). Цената е 250 лв. на вечер с включена закуска, като гостите могат да поръчват готова храна от гостилницата на комплекс Хитър Петър или да си приготвят храна със собствени продукти. Рибарника разполага с барбекю, газов котлон, говарска печка, хладилник и всякаква необходима посуда.

 

 

Галерия със снимки

View the embedded image gallery online at:
https://hitar-petar.com/ribarnika#sigProId92e2a30caf
© 2017 Комплекс "Хитър Петър". Всички права запазени.