Рибарника
Потопете се в шума на дърветата и ромоленето на планинско поточе
Рибарника
с пъстърва
Рибарника
Избягайте от градския шум и динамичния начин на живот
Рибарника
Вкусете традионните български гозби под сянката до барбекюто

Рибарника

"РИБАРНИКА" е мястото, където ще избягате от градския шум и динамичен начин на живот и ще се потопите в шума на дървета и ромоленето на планинско поточе.

 

"РИБАРНИКА" е къща за гости разположена в прохладните и величествени широколистни гори на Балкана, до планинско поточе с рибарник пълен с пъстърва, отглеждана по естествен начин.

Само на един километър от комплекс "Хитър Петър" по път подходящ за всякакъв вид автомобили, мястото е подходящо за любители на природата и планината, не за шумни компании.

 

Къщата разполага с четири стаи. Три от тях са двойни, а четвъртата е подходяща за семейство с две деца. Стаите са разположени на два етажа, като на всеки от тях има баня и тоалетна. Във всички стаи има сателитна телевизия и интернет.

Гостите на "Рибарника" могат да ползват безплатно басейна, сауната и фитнеса в Комплекс "Хитър Петър".

 

Базата се отдава като цяла къща (не на стаи) през летния сезон (от Великден до 15 септември). Цената е 250 лв. на вечер с включена закуска. В тази цена е включено ползване на барбекю със собствени продукти. Ако поръчате храна изцяло от гостилницата на комлекса, която ще Ви бъде доставена на място, цената е 200 лв. на вечер.

 

 

Галерия със снимки

View the embedded image gallery online at:
https://hitar-petar.com/ribarnika#sigProId92e2a30caf
© 2017 Комплекс "Хитър Петър". Всички права запазени.